Apparaten en accessoires
Koken van jasmijnrijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Vegan jus
40 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Gestoomde rijst
25 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min